Iloinen polkujuoksu-iltapäivä helatorstaina!

Polkujuoksu on lempeä juoksumuoto, joka tapahtuu pehmeillä metsäpoluilla. Saat ohjausta, tekniikkaoppia ja kokemusta polkujuoksusta ja sen mukanaan tuomista muista hyvinvointivaikutuksista.

Tule mukaan hyvänmielen polkujuokuiltapäivään helatorstaina 13.5.2021 kello 14! Pidämme hauskaa rennosti, opimme kenties uutta ja samalla vahvistamme luontoyhteyttä ja luonnon tarjoamia hyvinvointia tukevia elementtejä.  

Aloitamme iltapäivän hauskalla ja rennolla alkuverryttelyllä. Polkujuoksuohjauksen jälkeen teemme sopivan mittaisen yhteisen lenkin, tai voit halutessasi tehdä myös omatoimisesti pidemmän. Päätämme iltapäivän ihanaan loppurentoutumiseen keskellä metsää.

Mukaan tarvitset tukevat lenkkarit sekä retkipatjan. Kokemusta juoksemisesta et tarvitse, joten tule rohkeasti mukaan yksin tai kaverin kanssa! Iltapäivä sopii myös juoksua harrastaville. Jokaisella on lupa toimia omien rajojensa mukaisesti. Polkujuoksuohjauksesta vastaa fysioterapeutti ja luontoliikuntaohjaaja Janna Lehtomäki Askelpisteeltä.

Paikkana Markkulanraitti 24, 42520 Asunta, Multia. Kokoontuminen Markkulan Marjatilan pihassa. 

28,00 €