Räjähtäneet naiset -viikonloppu 6.–7.11.2021

Loppuunmyyty

Väsyttääkö? Ärsyttääkö? Haluaisitko hetken omaa rauhaa? Onko vähän semmoinen olo, että nyt riittää? No, niin meilläkin! Me Räjähtäneet Naiset päätimme järjestää unelmien mökkiloman kaikille räjähtäneille ja arjen nujertamille naisille. Olemme koonneet hyvinvointiviikonlopun - niin ihanan, että haluaisimme itsekin sille osallistua.

Ohjelma sisältää yhden yön majoituksen Villa Akuliinassa Multialla Keski-Suomessa, ohjattua rentouttavaa harjoittelua (mm. lempeää kehoa ja mieltä kuuntelevaa kehonhuoltoa ja tunnetyöskentelyä) sekä omaa aikaa, luonnossa oleilua, saunomista ja avantoon pulahtamista. Ja tällä mökkilomalla ei todellakaan siivota eikä pyykätä. Pakettiin kuuluu myös herkullinen ruoka. 

Viikonloppuun mahtuu 6-8 naista ja majoitus on kahden hengen huoneissa. Aina on mahdollisuus myös vetäytyä hetkeksi omiin oloihin ja lähteä vaikka läheiselle luontopolulle tai laiturille tuijottelemaan järvelle.

Hinta 340€/hlö. Ilmoittautuminen päättyy 3.10.2021.

Hinta sisältää:

- majoitus kahden hengen huoneessa
- ohjattua lempeää kehonhuoltoa ja tunnetyöskentelyä
- ohjauksissa käytettävät materiaalit
- päivällinen, aamupala sekä kahvitarjoilua
- sauna

Viikonloppu alkaa 6.11.2021 kello 13 ja päättyy 7.11. kello 11.

Mahdollisuus varata lisäksi rentouttava niskan ja päänalueen hieronta 29€ 30min.

Riittää, kun tulet sellaisena kuin olet. Tule kanssamme nauttimaan lempeästä viikonlopusta ilman velvotteita.

Villa Akuliinaan ja muihin Huvilarannan vuokrahuviloihin voit tutustua osoitteessa https://huvilaranta.fi/villa/villa-akuliina/

340,00 €